FITO para nga SHTËPIA.
Mos prit në rradhë, KRYEJ PUNË MENJËHERË kudo që ndodhesh.
MUND TË FILLOSH DUKE KRYER PUNËN MË TË VOGËL ME VETDËSHIRË NGA DIVANI.
Projektet Me Përparësi
  • Projektet më të fundit

   Me duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqip Oferta Private
   • Fillestare (2€ - 10€)

   • 2 oferta/ë

   • 15th February 2018

   • 2574710

   Pershendetje, Kisha kerkes brenda 24 orve te kryhet perkthimi i nje faqje (14 reshta) prej anglisht ne shqip? Ju lutem te interesuarit te cekin per sa kohe mund ta kryejne dhe me çfar çmimi? Ju faleminderit.
   avatar-user
   Logo dhe Reklamë për firmë mbi objekt Oferta Private
   • Gjigante (800€ - €)

   • 3 oferta/ë

   • 24th January 2018

   • 2574847

   Pershendetje, Jemi te interesuar për realizimin e Logos së firmës tonë, si dhe kandidati i cili do zgjidhet do e punësojmë për realizimin e reklamës me logon për ta vendosur mbi objektin tonë. Reklama dhe Logoja duhet të jenë bashkoho
   avatar-user
   Pastrim i kompjuterit nga viruset Oferta Private
   • Mesatare (10€ - 30€)

   • 1 oferta/ë

   • 9th January 2018

   • 2574798

   Pershendetje, Kemi problem me 5 kompjuterët tonë në zyrë të cilët janë të inffektuar me viruse. Sapo hymë në Browser (Google Chrome) na hapen faqe të ndryshme pa i klikuar. Ju lutemi nëse ka dikush që mund ti pastrojë ato nga distanc