Vërejtjet e Përdoruesit - Advije
 Titulli i ProjektitNga përdoruesiE fituar nëÇmimiVlerësimi
Më duhet përkthim i një faqes nga gjermanisht në shqipMë duhet përkthim i një faqes nga gjermanisht në shqipMert23-Mar-2018 23:54:195.00€ (5/5)
Koment: Përkthim i shpejtë dhe punë e saktë.

Faqja 1 nga 11