Vërejtjet e Përdoruesit - Mert
 Titulli i ProjektitNga përdoruesiE fituar nëÇmimiVlerësimi
Me duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqipMe duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqipFlorin16-Apr-2018 02:44:3515.00€ (5/5)
Koment: Shume bashkepunim i lehte dhe pagesa në kohë. Faleminderit

Faqja 1 nga 11