Llogaria e Përdoruesit - Advije
Fotografitë e portfolios
There are no pictures yet.
Vërejtjet e fundit nga Përdoruesi [Shiko të gjitha Vërejtjet]
 Titulli i ProjektitNga përdoruesiE fituar nëÇmimiVlerësimi
Më duhet përkthim i një faqes nga gjermanisht në shqipMë duhet përkthim i një faqes nga gjermanisht në shqipMert23-Mar-2018 23:54:195.00€ (5/5)
Koment: Përkthim i shpejtë dhe punë e saktë.

Projektet e fundit të fituara nga Përdoruesi
Më duhet përkthim i një faqes nga gjermanisht në shqip Oferta Private
  • 1 euro (1€ - 5€)

  • 3 oferta/ë

  • 19th March 2018

  • E skaduar/Mbyllur

Përshëndetje, Më duhet një njeri i cili do të mund të përkthen një faqe nga gjuha gjermane në gjuhën shqipe? Mund të jetë nxënës, student që i di të gjitha gjuhët rrjedhshëm, mirëpo kursesi sduhet të jetë kandidat i cili mbës
avatar-user