Llogaria e Përdoruesit - Mert
Projektet e fundit të postuara nga Përdoruesi
Me duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqip
  • Fillestare (2€ - 10€)

  • 1 oferta/ë

  • 15th February 2018

  • 633647

Pershendetje, Kisha kerkes brenda 24 orve te kryhet perkthimi i nje faqje (14 reshta) prej anglisht ne shqip? Ju lutem te interesuarit te cekin per sa kohe mund ta kryejne dhe me çfar çmimi? Ju faleminderit.
avatar-user
Vërejtjet e fundit nga Përdoruesi [Shiko të gjitha Vërejtjet]
 Titulli i ProjektitNga përdoruesiE fituar nëÇmimiVlerësimi
Me duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqipMe duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqipFlorin16-Apr-2018 02:44:3515.00€ (5/5)
Koment: Shume bashkepunim i lehte dhe pagesa në kohë. Faleminderit