All Posted Projects
Ndihme 2 ditore ne kontabilitet – ekonomi Oferta Private
 • Profesionale (30€ - 50€)

 • 0 oferta/ë

 • 14th July 2018

 • E skaduar/Mbyllur

Pershendetje, Jam shum me fat që gjeta mundësinë të postoj punën time dhe të gjej nga të rinjtë të cilët kanë dëshirë për tu avancuar. Unë jam kontabilist, dhe gatise çdo muaj më nevojitet punë plotësuese. Gjatë 2 muajve të f
Ndihmë për ti shënuar 3 faqe nga libri në kompjuter
 • Fillestare (2€ - 10€)

 • 6 oferta/ë

 • 25th March 2018

 • E skaduar/Mbyllur

Unë shpesh në punë jam e ngarkuar me shkrime të shumtra, prandaj do më duheshte një ndihmës gjithmonë, që online do kryente disa nga ato që i caktoj unë. Personi që do të punësohet në këtë punë nga distanca duhet të ketë: - Sh
avatar-user
Ndihmë për ti shënuar 3 faqe nga libri në kompjuter
 • Fillestare (2€ - 10€)

 • 1 oferta/ë

 • 23rd March 2018

 • E skaduar/Mbyllur

Unë shpesh në punë jam e ngarkuar me shkrime të shumtra, prandaj do më duheshte një ndihmës gjithmonë, që online do kryente disa nga ato që i caktoj unë. Personi që do të punësohet në këtë punë nga distanca duhet të ketë: - Sh
avatar-user
Më duhet përkthim i një faqes nga gjermanisht në shqip Oferta Private
 • 1 euro (1€ - 5€)

 • 3 oferta/ë

 • 19th March 2018

 • E skaduar/Mbyllur

Përshëndetje, Më duhet një njeri i cili do të mund të përkthen një faqe nga gjuha gjermane në gjuhën shqipe? Mund të jetë nxënës, student që i di të gjitha gjuhët rrjedhshëm, mirëpo kursesi sduhet të jetë kandidat i cili mbës
avatar-user
Të shkruaj 21 faqe A4, nga një libër në Microsoft Word
 • Fillestare (2€ - 10€)

 • 1 oferta/ë

 • 16th February 2018

 • E skaduar/Mbyllur

Përshëndejte, Më duhet një njeri i cili ka mundësinë brenda 24 orëve të shkruaj 21 faqe në Kompjuter (Microsoft Word) dhe të ma dërgojë tekstion pa gabime. Pres ofertat tuaja, dhe do të kryej pagesën menjëherë pas përfundimit të
avatar-user
Me duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqip
 • Fillestare (2€ - 10€)

 • 1 oferta/ë

 • 15th February 2018

 • E skaduar/Mbyllur

Pershendetje, Kisha kerkes brenda 24 orve te kryhet perkthimi i nje faqje (14 reshta) prej anglisht ne shqip? Ju lutem te interesuarit te cekin per sa kohe mund ta kryejne dhe me çfar çmimi? Ju faleminderit.
avatar-user
Me duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqip Oferta Private
 • Fillestare (2€ - 10€)

 • 4 oferta/ë

 • 15th February 2018

 • E skaduar/Mbyllur

Pershendetje, Kisha kerkes brenda 24 orve te kryhet perkthimi i nje faqje (14 reshta) prej anglisht ne shqip? Ju lutem te interesuarit te cekin per sa kohe mund ta kryejne dhe me çfar çmimi? Ju faleminderit.
avatar-user
Me duhet nji Logo për kafenen e fshatit
 • Fillestare (2€ - 10€)

 • 1 oferta/ë

 • 25th January 2018

 • E skaduar/Mbyllur

Pershendetje, Jemi ne kerkim te nje dizajneri i cili donte perkushtohet ne plotesimin e kerkesave tona per krijimin e logos per kafenen tone te fshatit. Ne ndodhemi ne fshatin Cegran. Presim aplikime! Z.U