All Posted Projects
Logo dhe Reklamë për firmë mbi objekt Oferta Private
  • Gjigante (800€ - €)

  • 3 oferta/ë

  • 24th January 2018

  • E skaduar/Mbyllur

Pershendetje, Jemi te interesuar për realizimin e Logos së firmës tonë, si dhe kandidati i cili do zgjidhet do e punësojmë për realizimin e reklamës me logon për ta vendosur mbi objektin tonë. Reklama dhe Logoja duhet të jenë bashkoho
avatar-user
Pastrim i kompjuterit nga viruset Oferta Private
  • Mesatare (10€ - 30€)

  • 1 oferta/ë

  • 9th January 2018

  • E skaduar/Mbyllur

Pershendetje, Kemi problem me 5 kompjuterët tonë në zyrë të cilët janë të inffektuar me viruse. Sapo hymë në Browser (Google Chrome) na hapen faqe të ndryshme pa i klikuar. Ju lutemi nëse ka dikush që mund ti pastrojë ato nga distanc