Projektet e fundit në Përkthim rss icon
Fjalë kyçe:
Buxheti i Projektit:
Përfundon në:
Me duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqip
  • Fillestare (2€ - 10€)

  • 1 oferta/ë

  • 15th February 2018

  • 630780

Pershendetje, Kisha kerkes brenda 24 orve te kryhet perkthimi i nje faqje (14 reshta) prej anglisht ne shqip? Ju lutem te interesuarit te cekin per sa kohe mund ta kryejne dhe me çfar çmimi? Ju faleminderit.
avatar-user