Ndihmë për ti shënuar 3 faqe nga libri në kompjuter
Përshkrimi i Projektit

Unë shpesh në punë jam e ngarkuar me shkrime të shumtra, prandaj do më duheshte një ndihmës gjithmonë, që online do kryente disa nga ato që i caktoj unë.
Personi që do të punësohet në këtë punë nga distanca duhet të ketë:

– Shpejtësi në shkrimin në kompjuter
– Njohje të programit MS WORD
– Komunikativ
– I aftë për të realizuar kërkesat tona

Nëse kanditadi plotëson këtë detyrë që është fare e thjeshtë ti shkruaj pa gabime 3 faqe nga libri në kompjuter brenda javës së ardhëshme, atëherë do e kemi parasysh edhe për projektet tjera, sepse unë shpesh në punë jam e ngarkuar me shkrime të shumtra, prandaj do më duheshte një ndihmës gjithmonë.

Presim bashkëpunime përmes talentëve në qasje.com

Ofertat
7.00€
11-Apr-2018 18:29:48
3 ditë
Ckemi! Jam shume e shpejte dhe e sakte ne shkrimin ne kompjuter!
6.00€
04-Apr-2018 22:11:24
2 ditë
Përshëndetje. Jam studente e arkitekturës dhe të shumtën e kohës jam në kompjuter. Programet e WORD-it i përdori zakonisht. Do të doja që të ju ndihmoj kur të keni nevojë.
7.00€
27-Mar-2018 15:17:56
2 ditë
Pershendetje. Jam studente dhe kam njohje te mire te Word-it dhe jam korrekte ne pune. Me nje fjale permbush kriteret e kerkuara nga ana juaj. Do te ishte kenaqesi qe t\'ju ndihmoja.
7.00€
26-Mar-2018 15:06:38
2 ditë
Pershendetje. Me gjith deshire do e perdorja kohen time te lire te ju kryej pune,i plotsoj te gjitha kriteret e lart permendura.Jam e shpejt dhe korekte ne pune.Shpresoj te ju pelqej oferta ime. Mirmbetshi! Advije.
7.00€
25-Mar-2018 20:01:06
2 ditë
Nëse janë vetëm kriteret e sipër-përmendura atëherë do ofroja ndihmën time me kënaqësi. Kështu edhe ju do mumd të shihni korrektësinë nga ana ime. Yllka
8.00€
25-Mar-2018 00:58:12
2 ditë
Mirdita. Do isha shum e kënaqur të kryeja sërish punën që ju nevojitet dhe të shkruaj disa nga faqet që ju i caktoni në kompjuter. Nëse vetëm ato që kishit rradhitur janë kërkesat tuaja, i plotësoj kushtet 100%. Jam studente e vitit të fundit në Administratë Publike, dhe pse jo do dëshiroja në kohën e lirë të punoj për juve. Ju faleminderit. Drenusha M
Galeria e Fotografive
Nuk ka fotografi.