Ndihmë për ti shënuar 3 faqe nga libri në kompjuter
Projekti u mbyll për çmimin: 5.00€
Përshkrimi i Projektit

Unë shpesh në punë jam e ngarkuar me shkrime të shumtra, prandaj do më duheshte një ndihmës gjithmonë, që online do kryente disa nga ato që i caktoj unë.
Personi që do të punësohet në këtë punë nga distanca duhet të ketë:

– Shpejtësi në shkrimin në kompjuter
– Njohje të programit MS WORD
– Komunikativ
– I aftë për të realizuar kërkesat tona

Nëse kanditadi plotëson këtë detyrë që është fare e thjeshtë ti shkruaj pa gabime 3 faqe nga libri në kompjuter brenda javës së ardhëshme, atëherë do e kemi parasysh edhe për projektet tjera, sepse unë shpesh në punë jam e ngarkuar me shkrime të shumtra, prandaj do më duheshte një ndihmës gjithmonë.

Presim bashkëpunime përmes talentëve në qasje.com

Ofertat
5.00€
23-Mar-2018 14:33:36
2 ditë
Fitues i Projektit
Mirdita, do isha shum e kënaqur të kryeja punën që ju nevojitet dhe të shkruaj disa nga faqet që ju i caktoni në kompjuter. Nëse vetëm ato që kishit rradhitur janë kërkesat tuaja, i plotësoj kushtet 100%. Jam studente e vitit të fundit në Administratë Publike, dhe pse jo do dëshiroja në kohën e lirë të punoj për juve. Ju faleminderit. Drenusha M
Galeria e Fotografive
Nuk ka fotografi.