Të shkruaj 21 faqe A4, nga një libër në Microsoft Word
Projekti u mbyll për çmimin: 10.00€
Përshkrimi i Projektit

Përshëndejte,

Më duhet një njeri i cili ka mundësinë brenda 24 orëve të shkruaj 21 faqe në Kompjuter (Microsoft Word) dhe të ma dërgojë tekstion pa gabime.
Pres ofertat tuaja, dhe do të kryej pagesën menjëherë pas përfundimit të punës.

Tung!

Ofertat
10.00€
16-Feb-2018 19:10:58
1 ditë
Fitues i Projektit
Do shkruaj faqet që ju nevojiten brenda 24 orëve. Duke filluar prej tash.
Galeria e Fotografive
Nuk ka fotografi.