Më duhet përkthim i një faqes nga gjermanisht në shqip Oferta Private
Projekti u mbyll për çmimin: 5.00€
Përshkrimi i Projektit

Përshëndetje,

Më duhet një njeri i cili do të mund të përkthen një faqe nga gjuha gjermane në gjuhën shqipe? Mund të jetë nxënës, student që i di të gjitha gjuhët rrjedhshëm, mirëpo kursesi sduhet të jetë kandidat i cili mbështetet në Google Translate për përkthimin, sepse po të ishte aq e lehtë do ta bënim vetë 🙂
Faleminderit shum qasje.com që më mundësoni të kryej punë shpejt dhe sigurt.

Presim aplikimet tuaja duke përdorur butonin “Dërgo Ofertë”.

Ofertat [projekti ka oferta private]
Galeria e Fotografive
Nuk ka fotografi.