Me duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqip
 • budget

  Buxheti i Projektit:

  Fillestare (2€ - 10€)

 • coins

  Oferta Mesatare:

  23.00€

 • category

  Kategoria:

 • category

  Aftësi:

 • calendar

  E postuar më:

  15th February 2018 1:00 AM

 • clock

  Koha e mbetur:

  636362

 • proposals

  Ofertat:

  1

Përshkrimi i Projektit

Pershendetje,
Kisha kerkes brenda 24 orve te kryhet perkthimi i nje faqje (14 reshta) prej anglisht ne shqip?

Ju lutem te interesuarit te cekin per sa kohe mund ta kryejne dhe me çfar çmimi?

Ju faleminderit.

Ofertat
23.00€
15-Feb-2018 01:02:00
66 ditë
...
Galeria e Fotografive
Nuk ka fotografi.