Me duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqip Oferta Private
Projekti u mbyll për çmimin: 15.00€
Përshkrimi i Projektit

Pershendetje,
Kisha kerkes brenda 24 orve te kryhet perkthimi i nje faqje (14 reshta) prej anglisht ne shqip?

Ju lutem te interesuarit te cekin per sa kohe mund ta kryejne dhe me çfar çmimi?

Ju faleminderit.

Ofertat [projekti ka oferta private]
Galeria e Fotografive
Nuk ka fotografi.