Ndihme 2 ditore ne kontabilitet – ekonomi Oferta Private
Përshkrimi i Projektit

Pershendetje,

Jam shum me fat që gjeta mundësinë të postoj punën time dhe të gjej nga të rinjtë të cilët kanë dëshirë për tu avancuar. Unë jam kontabilist, dhe gatise çdo muaj më nevojitet punë plotësuese. Gjatë 2 muajve të fundit nuk jam mirë me shëndet dhe kam nevoj që përmes e-mail ti dërgoj disa nga detyrat për tu kryer dikujt në mënyrë honorare. Unë kam punëtor, mirëpo ato kan punën e caktuar dhe keto punë janë kryesisht shënime që i kryej vetë.

Me pak sqarime do e kuptoni çfar duhet të shrkuani dhe llogarit e thjeshta që duhet ti bëni afërsisht 3-4 orë në muaj, kur do kem unë nevoj. Detaje ma të hollësishme për PERSONIN që do zgjidhet fitues.
Pres aplikimet tuaja. Paga do jetë shumë e mirë për personin korekt.

Neim A

Ofertat [projekti ka oferta private]
Nuk ka oferta të vendosura.
Galeria e Fotografive
Nuk ka fotografi.