Llogaria e Përdoruesit - Administrator
Projektet e fundit të postuara nga Përdoruesi
Nuk ka Projekte të postuara.
Fotografitë e portfolios
There are no pictures yet.
Vërejtjet e fundit nga Përdoruesi [Shiko të gjitha Vërejtjet]
Nuk ka ende vlerësime.
Projektet e fundit të fituara nga Përdoruesi
Me duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqip
  • Fillestare (2€ - 10€)

  • 1 oferta/ë

  • 15th February 2018

  • E skaduar/Mbyllur

Pershendetje, Kisha kerkes brenda 24 orve te kryhet perkthimi i nje faqje (14 reshta) prej anglisht ne shqip? Ju lutem te interesuarit te cekin per sa kohe mund ta kryejne dhe me çfar çmimi? Ju faleminderit.
avatar-user
Vërejtjet e fundit nga Përdoruesi [Shiko të gjitha Vërejtjet]
Nuk ka ende vlerësime.