Llogaria e Përdoruesit - Florin
Fotografitë e portfolios
There are no pictures yet.
Vërejtjet e fundit nga Përdoruesi [Shiko të gjitha Vërejtjet]
 Titulli i ProjektitNga përdoruesiE fituar nëÇmimiVlerësimi
Me duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqipMe duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqipMert16-Apr-2018 02:44:3515.00€ (5/5)
Koment: Puna u krye shume sakt dhe më shpejtë sesa kërkuam, vleresim maksimal për këtë përkthyes. Faleminderit shum

Projektet e fundit të fituara nga Përdoruesi
Të shkruaj 21 faqe A4, nga një libër në Microsoft Word
 • Fillestare (2€ - 10€)

 • 1 oferta/ë

 • 16th February 2018

 • E skaduar/Mbyllur

Përshëndejte, Më duhet një njeri i cili ka mundësinë brenda 24 orëve të shkruaj 21 faqe në Kompjuter (Microsoft Word) dhe të ma dërgojë tekstion pa gabime. Pres ofertat tuaja, dhe do të kryej pagesën menjëherë pas përfundimit të
avatar-user
Me duhet perkthimi i nje faqes nga anglisht ne shqip Oferta Private
 • Fillestare (2€ - 10€)

 • 4 oferta/ë

 • 15th February 2018

 • E skaduar/Mbyllur

Pershendetje, Kisha kerkes brenda 24 orve te kryhet perkthimi i nje faqje (14 reshta) prej anglisht ne shqip? Ju lutem te interesuarit te cekin per sa kohe mund ta kryejne dhe me çfar çmimi? Ju faleminderit.
avatar-user
Logo dhe Reklamë për firmë mbi objekt Oferta Private
 • Gjigante (800€ - €)

 • 3 oferta/ë

 • 24th January 2018

 • E skaduar/Mbyllur

Pershendetje, Jemi te interesuar për realizimin e Logos së firmës tonë, si dhe kandidati i cili do zgjidhet do e punësojmë për realizimin e reklamës me logon për ta vendosur mbi objektin tonë. Reklama dhe Logoja duhet të jenë bashkoho
avatar-user
Pastrim i kompjuterit nga viruset Oferta Private
 • Mesatare (10€ - 30€)

 • 1 oferta/ë

 • 9th January 2018

 • E skaduar/Mbyllur

Pershendetje, Kemi problem me 5 kompjuterët tonë në zyrë të cilët janë të inffektuar me viruse. Sapo hymë në Browser (Google Chrome) na hapen faqe të ndryshme pa i klikuar. Ju lutemi nëse ka dikush që mund ti pastrojë ato nga distanc