Llogaria e Përdoruesit - neim
Projektet e fundit të postuara nga Përdoruesi
Ndihme 2 ditore ne kontabilitet – ekonomi Oferta Private
  • Profesionale (30€ - 50€)

  • 0 oferta/ë

  • 14th July 2018

  • 4943218

Pershendetje, Jam shum me fat që gjeta mundësinë të postoj punën time dhe të gjej nga të rinjtë të cilët kanë dëshirë për tu avancuar. Unë jam kontabilist, dhe gatise çdo muaj më nevojitet punë plotësuese. Gjatë 2 muajve të f
Vërejtjet e fundit nga Përdoruesi [Shiko të gjitha Vërejtjet]
Nuk ka ende vlerësime.